Betal senere med Klarna. Nå tilgjengelig for alle våre kunder.

Vi er stolte av å kunne fortelle at vi har inngått en samarbeidsavtale med Klarna som et ledd i å gjøre handleopplevelsen din på Raglan.no så smoooth som mulig. Nå tilbyr vi nemlig faktura som betalingsmåte - med 14 dagers betalingstid, helt uten ekstra kostnader for deg!

Pay later with Klarna

Hvis du gjerne vil ha t-skjortene, bærenettene og prosjektmappene du handler hos oss hjem før du betaler, for å se på og ta på produktene, gir vi deg nå mulighet til dette. Med vårt samarbeid med den kjente og populære betalingstilbyderen Klarna kan du legge inn en bestilling hos oss, og få varene tilsendt, uten å måtte betale på forhånd. Når varene sendes fra oss vil Klarna sende deg en faktura med forfallsdato 14 dager frem i tid, helt kostnadsfritt for deg som kunde. 

For å benytte deg av muligheten til å handle på faktura er det viktig at du velger riktig betalingsmåte i kassen:

Velge betalingsmåte

Her ser vi at betalingsmåte "Få først. Betal senere. Klarna" er valgt. Nå du har gjort riktig valg og trykker på "Fullfør kjøp" vil du bli omdirigert til Klarnas servere der du kan velge å motta faktura med forfallsdato 14 dager frem i tid uten ekstra kostnad, eller med forfallsdato 2 måneder fram i tid for et lite ekstra beløp.

Shopping er gøy og det bør også være trygt. Uansett hvor du handler med Klarna så kan du alltid pause din faktura dersom noe er feil, og uansett problem kan du si fra til Klarna kundeservice som vil hjelpe deg videre.

Vi håper dette tilbudet faller i smak. For eventuelle spørsmål til dette, eller andre ting, er det bare å ta kontakt med oss.

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger.

Med mer enn 2500 medarbeidere i hele 17 markeder, er Klarna løsningen for over 60 millioner kunder og 170 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.